ALFREDO CHICKEN JE PRAVI IZBOR
ZA SVE LJUBITELJE PILETINE. ONO
ŠTO IZDVAJA OVAJ SENDVIČ JE
ISTOIMENI SOS KOJI SADRŽI
PARMEZAN I BELI LUK. BAŠ ALFREDO
SOS PORED KARAMELIZOVANOG
LUKA I KISELIH KRASTAVČIĆA
DAJE MU SPECIFIČAN UKUS I
RAZLIKUJE GA OD OSTALIH
SENDVIČA.

NYC CHOPPED CHEESE JE NAŠ
BURGER U KIFLI KOJI SE PRAVI OD
MLEVENOG JUNEĆEG VRATA
POMEŠANOG SA ČEDAR SIROM.
POSEBNOST OVOG SENDVIČA JE
TO DA SVAKI ZALOGAJ MORA BITI
ISTI. U SENDVIČ IDE I
KARAMELIZOVANI LUK,
PARADAJZ, AJSBERG SALATA I
KAO NAMAZ ČUVENI AMERIČKI
AJOLI SOS NA BAZI MAJONEZA.


MNOGIMA OMILJENA PRASETINA
KOJA SE PRIPREMA 12
SATI BIĆE U TVOM STOMAKU ZA
MANJE OD 10 MINUTA. OD
PRILOGA UZ PRASE IDE DOMAĆI
DŽEM OD LUKA I KOLSLOU
SALATA KOJA SADRŽI KUPUS,
ŠARGAREPU I DREISNG. KAO
NAMAZ U OVOM SENDVIČU
PONOVO NEŠTO DRUGAČIJE
ČUVENI AMERIČKI AJOLI SOS
NA BAZI MAJONEZA.

MESOŽDER JE VEROVATNO JEDINO
MESTO U GRADU NA KOM
MOŽETE DA POJEDETE PHILLY
CHEESESTEAK SENDVIČ PO
ORGINALNOM RECEPTU. OSTALI
SMO VERNI RECEPTU I U NAŠ
SENDVIČ STAVLJAMO RAMSTEK I
PROVOLONE SIR, PORED
NJIH U PHILLY IDU JOŠ
KARAMELIZOVANI LUK I PAPRIKA.

SPECIJALNO SPREMAN 12
SATI SPORO PEČENI JUNEĆI
VRAT U TVOM STOMAKU ZA
MANJE OD 10 MINUTA. OD
PRILOGA U SENDVIČ IDE
DOMAĆI DŽEM OD LUKA I
KOLSLOU SALATA KOJA SADRŽI
KUPUS, ŠARGAREPU I
DRESING. KAO NAMAZ U OVOM
SENDVIČU ČUVENI AMERIČKI
AJOLI SOS NA BAZI
MAJONEZA.

FANTAZIJA UKUSA ZA OZBILJNE
GURMANE. KOMBINACIJA SA
DOMAĆOM MLEVENOM
KOBASICOM I ZANIMLJIVIM
PRILOZIMA.
VEOMA SOČAN SENDVIČ, A ZA TO
SU ZASLUŽNI ČEDAR SIR, AJOLI
SOS I HONEY MUSTARD SOS. ZA
FINALIZIRANJE KOMPLETNOG
UŽITKA U CHICAGO STYLE KOBAJU
IDU JOŠ MRVICE HRSKAVOG
LUKA I KISELI KRASTAVČIĆI.

OX TAIL JE SENDVIČ ZA KOJI JE
POTREBNO OKO 24 SATA
PRIPREME SPORO PEČENIH
JUNEĆIH REPOVA U SOSU OD
CRNOG PIVA I SUVIH ŠLJIVA. U
SENDVIČ IDE NAŠ CRVENI PESTO
OD SUŠENOG PARADAJZA,
PARMEZANA I BADEMA. SVE TO UZ
PARADAJZ , AJSBERG SALATU I
AJOLI SOS. ZBOG SVEGA ŠTO STE
PROČITALI OVAJ SPECIJALITET
DOBIO JE NAZIV KAFANA U KIFLI.

DA LI STE NEKAD PROBALI NAŠE
PIJANO PRASE? SPECIJAL
SENDVIČ KOJI SE PRAVI OD SPORO
PEČENE DIMLJENE SVINJSKE
BUTKICE U CRNOM PIVU. U SENDVIČ
IDE I DOMAĆI DŽEM OD LUKA KOJI
LIČNO PRAVIMO, AMERIČKI AJOLI
SOS NA BAZI MAJONEZA I KUPUS
SALATA. JEDNA OD PREDNOSTI
OVOG SENDVIČA JE ŠTO POPIJEŠ
PIVO BEZ DA SI POPIJO PIVO.

SPECIJAL PULLED LAMB SE PRAVI
OD SPORO PEČENOG JAGNJEĆEG
BUTA U SOSU OD CRVENOG VINA I
SUVIH ŠLJIVA. U SENDVIČ IDE I NAŠ
CRVENI PESTO OD SUŠENOG
PARADAJZA, PARMEZANA I
BADEMA, KOLSLOU SALATA KOJA
SADRŽI KUPUS, ŠARGAREPU I
DRESING. A KAO NAMAZ AMERIČKI
AJOLI SOS NA BAZI MAJONEZA.

BUFFALO CHICKEN SPECIJAL JE
SPORO PEČENI PILEĆI BATAK U
KULTNOM LJUTOM BAFALO
SOSU KOJI SE SASTOJI OD
PUTERA, KOMBINACIJE ČILI
SOSOVA, VORČESTER SOSA,
BALZAMIKO SIRĆETA I ZAČINA. U
SENDVIČ IDU MRVICE
HRSKAVOG LUKA, AJSBERG
SALATA I KAO NAMAZ AMERIČKI
AJOLI SOS NA BAZI MAJONEZA.

Alfredo chicken je pravi izbor za sve ljubitelje piletine. Ono što izdvaja ovaj sendvič je istoimeni sos koji sadrži parmezan i beli luk. Baš alfredo sos pored karamelizovanog luka i kiselih krastavčića daje muspecifičan ukus i razlikuje ga od ostalih sendviča.

Specijalno spreman 12 sati sporo pečeni juneći vrat u
tvom stomaku za manje od 10 minuta. Od priloga u
sendvič ide domaći džem od luka i kolslou salata koja
sadrži kupus, šargarepu i dresing. Kao namaz u ovom
sendviču čuveni američki ajoli sos na bazi majoneza.

Mesožder je verovatno jedino mesto u gradu na kom
možete da pojedete philly cheesesteak sendvič po
orginalnom receptu. Ostali smo verni receptu i u naš
sendvič stavljamo ramstek i provolone sir, pored
njih u philly idu još karamelizovani luk i paprika.

Mnogima omiljena prasetina koja se priprema 12 sati
biće u tvom stomaku za manje od 10 minuta. Od
priloga uz prase ide domaći džem od luka i kolslou
salata koja sadrži kupus, šargarepu i dresing. Kao
namaz u ovom sendviču ponovo nešto drugačije čuveni
američki ajoli sos na bazi majoneza.

NYC CHOPPED CHEESE je naš burger u kifli koji se pravi
od mlevenog junećeg vrata pomešanog sa čedar sirom.
Posebnost ovog sendviča je to da svaki zalogaj mora
biti isti. u sendvič ide i karamelizovani luk, paradajz,
ajsberg salata i kao namaz čuveni američki ajoli sos na
bazi majoneza.

Fantazija ukusa za ozbiljne gurmane. Kombinacija sa
domaćom mlevenom kobasicom i zanimljivim prilozima.
Veoma sočan sendvič, a za to su zaslužni čedar sir, ajoli
sos i honey mustard sos. Za finaliziranje kompletnog
užitka u chicago style kobaju idu još mrvice hrskavog
luka i kiseli krastavčići.

OX Tail je Sendvič za koji je potrebno oko 24 sata
pripreme sporo pečenih junećih repova u sosu od crnog
piva i suvih šljiva. U sendvič ide naš crveni pesto od
sušenog paradajza, parmezana i badema. Sve to uz
paradajz , ajsberg salatu i ajoli sos. Zbog svega što ste
pročitali ovaj specijalitet dobio je naziv kafana u kifli.

Da li ste nekad probali naše Pijano prase? Specijal
Sendvič koji se pravi od sporo pečene dimljene svinjske
butkice u crnom pivu. u sendvič ide i domaći džem od
luka koji lično pravimo, Američki ajoli sos na bazi
majoneza i kupus salata. Jedna od prednosti ovog
sendviča je što popiješ pivo bez da si popijo pivo.

Specijal Pulled Lamb se pravi od sporo pečenog
jagnjećeg buta u sosu od crvenog vina i suvih šljiva. U
sendvič ide i naš crveni pesto od sušenog paradajza,
parmezana i badema, kolslou salata koja sadrži kupus,
šargarepu i dresing. Dok je namaz američki ajoli sos na
bazi majoneza.

Buffalo chicken specijal je sporo pečeni pileći batak u
kultnom ljutom bafalo sosu koji se sastoji od putera,
kombinacije čili sosova, Vorčester sosa, balzamiko
sirćeta i začina. U sendvič idu mrvice hrskavog luka,
ajsberg salata i kao namaz američki ajoli sos na bazi majoneza.